Our new premium product "Extra Virgin Olive Oil Spray" has been included in the three finalists in the Gulfood Innovation Awards competition

Ποιοι Είμαστε

Depositphotos_5896747_original.png

Από την Ήπειρο με Αγάπη

Η Αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να αξιοποιήσουμε την άριστη ποιοτικά ποικιλία ελιών μεσόκαρπο  , ώστε μέσα από την τεχνογνωσία που διαθέτουμε στον τομέα της παραγωγής και σε συνδυασμό με το κατάλληλο δίκτυο συνεργατών, να δημιουργήσουμε προϊόντα – ορόσημο για τον τόπο μας.

Το Όραμα μας

Όραμα μας είναι η ανάδειξη και η εδραίωση του ελαιολάδου  της Ηπείρου τόσο στην αγορά της Ελλάδας, όσο και στις αγορές του εξωτερικού.

Οι Αξίες μας

Το μυστικό για τη δημιουργία γευστικών συνταγών είναι τα αγνά και ποιοτικά υλικά, αυτά τα υλικά είναι που θέλουμε να προσφέρουμε στο τραπέζι σας μέσα από τα προϊόντα μας.

Η εμπειρία και η πορεία μας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο μας έδειξε πως ο σεβασμός στον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας είναι το κλειδί για την δημιουργία διαχρονικών σχέσεων εμπιστοσύνης. Έτσι ο σεβασμός προς τον πελάτη και η σωστή εξυπηρέτησή του είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας.

Η αγάπη για τον τόπο που μας ανάθρεψε, τον τόπο που μας γέμισε με όμορφες στιγμές και γευστικές αναμνήσεις, αποτελεί το κίνητρο για αυτή μας την προσπάθεια, μια προσπάθεια που έχει σκοπό να προσφέρει τη δυνατότητα και σε άλλους ανθρώπους να συνδυάσουν τις όμορφες στιγμές τους με ένα νόστιμο και ποιοτικό φαγητό.

Ο σεβασμός και η αγάπη μας για το περιβάλλον είναι βασικό στοιχείο του χαρακτήρα της επιχείρησης μας. Για το λόγο αυτό, όλες οι διαδικασίες που ακολουθούμε, τηρούν πιστά όλα τα ελληνικά και ευρωπαϊκά πρότυπα για την προστασία του περιβάλλοντος.

fluent_text-quote-24-regular-1

Η αγάπη και το πάθος για το καλό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, μας έκανε να οραματιστούμε την εδραίωση αυτού και παρεμφερών προϊόντων, τόσο στην αγορά της Ελλάδας όσο και στις αγορές κυρίως του εξωτερικού.
Το ελαιόλαδο της Ηπείρου είναι ένα άγνωστο σχετικά προϊόν αλλά τόσο ποιοτικό και ξεχωριστά γευστικό που αξίζει να το συστήσουμε σε όλο τον κόσμο.
Είναι ένα προϊόν το οποίο παράγεται από αγνά και παρθένα εδάφη που όμως δεν έχει αναδειχθεί στο ευρύτερο  καταναλωτικό κοινό μέχρι τώρα και αυτός είναι και ο αποκλειστικός σκοπός της εταιρίας μας.

Το ελαιόλαδο που μας μεγάλωσε γευστικά και μας ωρίμασε σαν ανθρώπους πλέον θέλουμε να το συστήσουμε στο ευρύτερο κοινό.
Ο σεβασμός για το προϊόν μας και τον πελάτη είναι αυτό που θα μας κάνει να εργαζόμαστε άκοπα και ακατάπαυστα ώστε να παρέχουμε σε εσάς το καλύτερο αποτέλεσμα.

-Σταύρος Παππάς

fluent_text-quote-24-regular

Η Παραγωγή Μας

Παρακολούθηση των δέντρων μας

Παρακολουθούμε πολύ στενά την εξέλιξη του κύκλου ανάπτυξης της ελιάς: (βλαστογένεση, ανθοφορία, καρπόδεση, ωρίμανση καρπού) σε όλες τις κύριες ελαιοπαραγωγικές ζώνες και προσπαθούμε να προβλέψουμε αρκετά νωρίς τις ελαιοκομικές ζώνες που θα δώσουν την άριστη ποιότητα που θέλουμε.

Παραδοσιακή συγκομιδή

Η ποικιλία ελιάς Μεσόκοπος Θεσπρωτίας ευδοκιμεί στα Βόρεια του νομού αποκλειστικά .Με αποτέλεσμα η παράγωγη του συγκεκριμένου ελαιόλαδου να διατίθεται σε συγκεκριμένες ποσότητες για τον λόγο αυτό χαρακτηρίζεται μονοποικιλιακό . Επίσης λόγω του ύψους των δέντρων και της μορφολογίας του εδάφους η συγκομιδή της ελιάς γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο (ράβδισμα και εργάτες πάνω στα δέντρα).

Σωστή Φύλαξη

Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε την ιδιαιτερότητα του μονοποικιλιακού είδους μας, για αυτό το λόγο το ελαιόλαδο μας φυλάσσεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με αυστηρώς ελεγχόμενη θερμοκρασία (18 βαθμούς ), με όλες τι νόμιμες προδιαγραφές έτοιμο για φιλτράρισμα, συσκευασία  και τυποποίηση

Η Μαγεία της Ηπείρου

 Η επιλογή της ποικιλίας ελιάς μεσόκαρπου Θεσπρωτίας , για την σειρά του ελαιολάδου μας, δεν είναι τυχαία . Πρόκειται για μια σπάνια ποικιλία ελιάς, με πλούσια γεύση και θρεπτικά στοιχεία , που ευδοκιμεί στα βόρεια του νομού Θεσπρωτίας.
Η πρώτη της εμφάνιση χρονολογείτε εκατοντάδες χρόνια πίσω καθώς λέγετε ότι υπεύθυνοι για τον ερχομό της ήταν κάποιοι έμποροι Ενετοί ερχόμενοι στα βόρεια παράλια της ηπείρου . Έκτοτε οι ποσότητες ελαιολάδου που παράγονταν από την ποικιλία αυτή είναι περιορισμένες γιατί δεν έτυχε εκτεταμένης καλλιεργείς. Εξυπηρετεί συνήθως της ανάγκες των κάτοικων της ευρύτερης περιοχής.Η Ηπείρου Βίος, μέσα από την σειρά των ελαιολάδων της, θέλησε να δώσει την δυνατότητα και στον υπόλοιπο κόσμο να γνωρίσει αυτή την πραγματικά ιδιαίτερη γεύση.
Να σας συστήσει ένα από τα μυστικά της Ηπείρου!